Source: Coffee Science. Unidade: ESALQ
Subjects: CAFÉ, ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS
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ABNT
CHALFOUN, Sara Maria et al. Sensorial characteristics of coffee (Coffea arabica L.) varieties in the alto Paranaiba region. Coffee Science, v. 8, n. ja/mar. 2013, p. 43-52, 2013Tradução . . Disponível em: http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience. Acesso em: 21 maio 2024.APA
Chalfoun, S. M., Pereira, M. C., Carvallho, G. R., Pereira, A. A., Savian, T. V., & Botelho, D. M. dos S. (2013). Sensorial characteristics of coffee (Coffea arabica L.) varieties in the alto Paranaiba region. Coffee Science, 8( ja/mar. 2013), 43-52. Recuperado de http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/CoffeescienceNLM
Chalfoun SM, Pereira MC, Carvallho GR, Pereira AA, Savian TV, Botelho DM dos S. Sensorial characteristics of coffee (Coffea arabica L.) varieties in the alto Paranaiba region [Internet]. Coffee Science. 2013 ; 8( ja/mar. 2013): 43-52.[citado 2024 maio 21 ] Available from: http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/CoffeescienceVancouver
Chalfoun SM, Pereira MC, Carvallho GR, Pereira AA, Savian TV, Botelho DM dos S. Sensorial characteristics of coffee (Coffea arabica L.) varieties in the alto Paranaiba region [Internet]. Coffee Science. 2013 ; 8( ja/mar. 2013): 43-52.[citado 2024 maio 21 ] Available from: http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience